Lawatan ke Proton Research & Development (R&D)Centre

Pelajar Ijazah Sarjana Muda Teknologi Kejuruteraan (Elektrikal) UMP-GMI telah mengadakan lawatan ke Proton Research & Development (R&D)Centre hari ni.

Lawatan tersebut adalah bertujuan bukan sahaja menyelesaikan tugasan kerja kursus (Computer Integrated Manufacturing) yang diberikan malah mempelajari dengan lebih lanjut tentang cara bagaimana mana sistem tersebut diguna pakai oleh pihak R&D Proton.

Semoga lawatan ini sedikit sebanyak dapat memberikan input kepada kedua-dua pihak untuk bekerjasama pada masa hadapan demi kebaikkan bersama.